Småfynd

En helt vanlig dag Second hand
Min dag i instagrambilder! (heter retroaktivist på insta också för er som inte visste det)
 
Skulle plugga i Katrineholm med mina studiekamrater så tog tåget dit! En stor cappuccino unnade jag mig som frukost och färrdlektyren fick bli Expressens bilaga Vintage med reportage hemma hos bland annat vackra Elsa Billgren.
 
Solglasögonen var på idag igen då det var en solig morgon, den försvann dock senare på dagen!
 
När jag läst klart tidningen slappnade jag av med lite skön musik... The Smiths till exempel..
 
 
Sedan blev det plugg... Vi skulle hitta på ett förskolematerial för de större barnen där vi skulle specialisera oss på något som sker i kroppen.. Vår grupp valde hjärtat och blodomloppets betydlese för våra kroppar.
 
 
Sedan gick jag till mit favoritplejs i Katrineholm nämligen Magasinet och det är just vad det är. Ett stort magasin med massa gamla saker.. De hade en trearmad lampa som jag så gärna vill ha men dock för 2500 kr, så det får jag nog glömma!
 
Jäkligt suddig bild, ber om ursäkt för det!
 
 
Fina Gustavianska? stolar....
 
 
Det enda jag köpte var lite småsaker, som dessa två söta cupcakes. De är nya och väldigt trendiga men kunde inte lämna dem.. Den ena rosa är som en liten burk/ask som man kan lägga något i, eventuellt sockerbitar eller något och den blå är egentligen en sparbössa men lär endast använda den som prydnad i köket.
 
Har länge varit ute efter en karamellskål och idag hittade jag en för ynka 20 kr på Röda Korset i Katrineholm. Helst hade jag velat haft en med lock, men den här duger bra!
 
 
Och dagens sista fynd är denna vas/ljushållare i blått. Ful och vacker på samma gång.. Den är lite mer turkosblå egentligen (favoritfärgen)...
 
Elsa Billgren, Magasinet, Röda Korset, Röda Korset Second Hand, Vintage, blå vas, bra dag, cupcakes, fynd, fyndat, inspiration, karamellskål, katrineholm, plugg, second hand, studier, tåg, vas;

Kommentera inlägget här: